Fördelar med prebiotika i bakverk
Prebiotika, som är en typ av kostfibrer, framstår som ett särskilt intressant alternativ när konsumenten utforskar kosttillskott med hälsofördelar. Tillskott ...
Här delar vi med oss av de insikter vi samlar in utifrån de senaste branschnyheterna och konsumenttrenderna vi ser på marknaden. Här hittar du insiktsartiklar från Bakels kompetenta team av livsmedelsingenjörer, marknadsresearchers och applikationsspecialister. Vår framgång är din framgång.
Prebiotika, som är en typ av kostfibrer, framstår som ett särskilt intressant alternativ när konsumenten utforskar kosttillskott med hälsofördelar. Tillskott ...
I vår senaste receptfolder hittar du en mängd härliga konditorirecept skapade med våra veganska produkter av högsta kvalitet som varken ...
Pandemin har förändrat vår omvärld i grunden och skapat nya riktningar och trender för vår bransch. Bröd- och kakindustrin i ...
Vi utforskar det kontroversiella ämnet och forskningen som föranleder innovation inom livsmedelsindustrin. Läs mer.
Efterfrågan på den omdebatterade palmoljan ökar snabbt och förväntas fyrdubblas fram till 2050. Ända sedan problematiken bakom palmoljeproduktionen uppmärksammades i ...
Box 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige