Översikt
En bas för chokladmuffins och kakor. Muffinsen får en fyllig chokladsmak, bra mjukhet- och uppbakningsförmåga.
Förvaras torrt och inte över +25°C. (Max 65% luftfuktighet)
365 dagar
Pulver
Gluten (vete)
Blanda alla ingredienserna på 2:ans växel i ca 5–6 minuter.
Baktemperatur: ca 170°C-180°C
Baktid: (110g) ca. 28-30 minuter
socker, VETEmjöl, fettreducerat kakaopulver (7,8%), modifierad stärkelse, bakpulver E450 och E500, emulgeringsmedel E 471, VETEGLUTEN, salt, arom, förtjockningsmedel E415, carry over E 501, E 1520 (0,145%), maltodextrin, och E 1518 (0,009%), klumpförebyggande medel E 551.
Blanda alla ingredienserna på 2:ans växel i ca 5–6 minuter.
Baktemperatur: ca 170°C-180°C
Baktid: (110g) ca. 28-30 minuter
socker, VETEmjöl, fettreducerat kakaopulver (7,8%), modifierad stärkelse, bakpulver E450 och E500, emulgeringsmedel E 471, VETEGLUTEN, salt, arom, förtjockningsmedel E415, carry over E 501, E 1520 (0,145%), maltodextrin, och E 1518 (0,009%), klumpförebyggande medel E 551.