Översikt
Multibas är en aromatisk brödbas fylld av fröer.
Innehåller även surdeg som i kombination med övriga ingredienser ger en karaktäristisk smak.
Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.
240 dagar
Pulver
Gluten (vete, havre, råg)
Blanda ingredienserna till en smidig deg. Normala körtider.
Degtemperatur: 26-28°C
Liggtid: 15 minuter
Jästid: 37°C, ca 45 min
Ingångstemperatur: 230°C
Ånga: ca 10 sek
Baktemperatur: 200°C
Baktid: (550 g) ca. 22 minuter
Se recept.
solrosfrö, linfrö, VETEmjöl, pumpafrö, HAVREgryn, RÅGmjöl, VETEkli, VETEGLUTEN, torkad surdeg (VETE), salt, socker, emulgeringsmedel solroslecitin, mjölbehandlingsmedel askorbinsyra, enzym
Blanda ingredienserna till en smidig deg. Normala körtider.
Degtemperatur: 26-28°C
Liggtid: 15 minuter
Jästid: 37°C, ca 45 min
Ingångstemperatur: 230°C
Ånga: ca 10 sek
Baktemperatur: 200°C
Baktid: (550 g) ca. 22 minuter
Se recept.
solrosfrö, linfrö, VETEmjöl, pumpafrö, HAVREgryn, RÅGmjöl, VETEkli, VETEGLUTEN, torkad surdeg (VETE), salt, socker, emulgeringsmedel solroslecitin, mjölbehandlingsmedel askorbinsyra, enzym