1: Blanda alla ingredienser med en vinge 1 min, skrapa ner kanterna och mixa 4 min på mellan hastighet.
2: Fyll 400g smet i en 18 cm ring.
3: Baka botten i 160C i ca 55min.
4: När botten har svalnat så dela den till 3 delar.
5: Vispa Bakels Mörka Tryffel med vinge 1 min.
6: Fyll tårtlagren med den lätt uppvispade tryffeln, använd en spritspåse.
7: Ringla lite smält Non Temp Blond på tårtans kanter och sidor.
8: Dekorera med riven mörk choklad,mm
Inte ljus och inte vit – utan blond. Denna Chockex har en karamelliserad ton och smak av brynt smör.
Visa produktTryffel med rik smak av choklad. Mångsidig produkt som kan användas till en mängd olika applikationer.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige