1. Tillsätt ingredienserna, spara bär och nötter till slutet.
2. Kör degen på låg hastighet i cirka 3 minuter.
3. Kör degen på hög hastighet i cirka 4 minuter.
4. Lägg degen i en back, låt jäsa i 1 ½ timme och gör två treslag.
5. Kubba degen i 700 gram bitar och lägg på mjölad plåt. Förvara i kyl över natt.
6. Jäs i rumstemperatur och baka av i stenugn.
(15 gram torrjäst kan ersättas 45 gram färskjäst)
Baktemperatur: 260>240°C
Ånga: 6 sekunder
Baktid: Ca. 26 min
Gourmetbas är en mångsidig brödbas som producerar bröd med en rund och fyllig smak. Passar för de flesta brödsorter.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige