Grupp Bröd
Ingrediens
KG
Vatten
1.000
Vetemjöl
1.000
Oblandad rågsikt
0.200
0.140
Solroskärnor
0.100
0.050
Salt
0.035
0.013
Total vikt: 2.538

Blandningstid: 5 + 10 minuter.
Degen skall vara vek när den är klar.
Låt degen vila i oljad bunke i 1,5-2 timmar. Vik 3 gånger under viltiden.
Dela upp i önskad storlek.
Lägg på plankor med durum och låt jäsa i 1 timma i rumstemperatur.
Baka av i stenugn.
Ingångstemperatur: 260°C
Baktemperatur: 200°C
Ånga: 10-15 sekunder
Baktider:
Bröd: 30 minuter
Baguette: 20 minuter
Bräck/frallor: 15 minuter

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Baguette, Bröd, Frallor, Surdegsbröd