Kompetenscentrum
Våra kompetenscentrum tillhandahåller teknisk kunskap om produkter och produktion världen över. Oavsett var våra kunder befinner sig i världen utnyttjar vi våra kompetenscentrum för att säkerställa att de får bästa möjliga service.
![Sours Img](https://www.bakelssweden.se/wp-content/uploads/sites/28/2018/06/sours-img.png)
Surdeg
Vårt kompetenscentrum för surdeg i Lucerne i Schweiz delar kunskap om jäsningsprocessen med våra globala kollegor och kunder. Oavsett om det gäller surdeg i Fermdor-sortimentet eller anpassad surdeg i vätskeform eller torkad form har vi allt som krävs för att skapa välsmakande surdegsbröd.
![Sours Img](https://www.bakelssweden.se/wp-content/uploads/sites/28/2018/06/sours-img.png)
![Bread Img](https://www.bakelssweden.se/wp-content/uploads/sites/28/2018/06/bread-img.png)
Bröd
Från förbättrings- och blandningssystem för bröd till formsläppmedel har British Bakels en lång tradition av att utveckla innovativa brödprodukter. Vårt specialistteam hjälper våra globala kollegor och kunder i både produktutveckling och produktionsoptimering och ser till att stora som små kunder har den produktkunskap som krävs så att de kan göra sina kunder nöjda.
![Sponge Img](https://www.bakelssweden.se/wp-content/uploads/sites/28/2018/06/sponge-img.png)
Emulgatorer för mjuka kakor
Bakels Sweden utgör vårt kompetenscentrum för emulgatorer för mjuka kakor. Vårt breda sortiment från Bakels och Aromatic hjälper våra kunder att producera genomgående högkvalitativa produkter i kombination med maximal produktionseffektivitet och optimal hållbarhet.
![Sponge Img](https://www.bakelssweden.se/wp-content/uploads/sites/28/2018/06/sponge-img.png)
![Oils Img](https://www.bakelssweden.se/wp-content/uploads/sites/28/2018/06/oils-img.png)
Oljor och fetter
Den ledande leverantören av matoljor till Nya Zeeland, Bakels Edible Oils, erbjuder Bakels-koncernen stöd vid bearbetning av oljor och fetter. Bakels Edible Oils har en rad olika system för oljor och fetter för livsmedelsindustrin, med allt från frityroljor till matfett och substitut till smör för bageriindustrin.
![Pettinice Img](https://www.bakelssweden.se/wp-content/uploads/sites/28/2018/06/pettinice-img.png)
Pettinice och sockerpasta
Bakels i Nya Zeeland har sedan 1950-talet producerat och tillhandahållit specialistkompetens inom sockerpasta för tårtdekorering och bakning. Bakels i Nya Zeeland hjälper koncernen att ta fram optimal bearbetnings- och förpackningsutrustning för Pettinice sockerpasta, inklusive anpassade färg- och förpackningslösningar.
![Pettinice Img](https://www.bakelssweden.se/wp-content/uploads/sites/28/2018/06/pettinice-img.png)
![Glaze](https://www.bakelssweden.se/wp-content/uploads/sites/28/2018/08/glaze-img2-1.png)
Fruktfyllningar och glaseringar
Bakbel hjälper Bakels-koncernen att ta fram fruktfyllningar och glaseringar av högsta kvalitet. Frukter väljs noggrant ut efter kvalitet och smak. Med särskilda produktionsanläggningar som omfattar teknisk kunskap och utrustning för specialistbearbetning ser Bakbel till att Bakels-koncernen kan leverera fruktfyllningar och glaseringar till kunder över hela världen.